![]() |
TÜRKİYEDEKİ BAZI ÜNLÜ ÇERKEZLER |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kabardey_samil
Yönetici
Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Konu: TÜRKİYEDEKİ BAZI ÜNLÜ ÇERKEZLERGönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 Saat 10:10 |
|
Abdüllatif Şener Ahmet Necdet Sezer Ahmet Tezcan Ajda Pekkan Türkan Şoray Vatan Şaşmaz
Aktrist - Sunucu Tayfur Havutcu Sinemis Candemir
Sunucu-Manken Orhan Pamuk
Yazar Mehmet Okur
Basketbolcu Janset
Aktrist |
|
![]() |
|
BESLENEY
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 19:39 |
|
listedekilerin tamamının çerkez olduğuna inanmıyorum ya nenesi yada dedesi çerkez diye çerkez olduğu düşünülen birkaç isim olduğunu düşünüyorum
|
|
|
Copyright 2007 Yinaliquey.Net
"Her Hakkım Saklıdır®™ |l|lllll|lll||ll||ll||ll||ll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ |
|
![]() |
|
kabardey_samil
Yönetici
Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2009 Saat 11:42 |
|
tam olarak bilmiyorum ama açlerinde kesin çerkez olanlar war onlardan eminim...
|
|
|
KAYSERİ--PINARBAŞI--ALAMESCİT
KABARDEY |
|
![]() |
|
fesmuhdne
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2009 Saat 01:39 |
|
ünlülerin çerkeslikleri neden burada we diğer yerlerde tartışılacak kadar önemseniyor anlamıyorum.bize bi yararlarının olduğunu we olacağını sanmıyorum,amaç reklamsa onu da yapmıyorlar birilerinin suallerinin yanıtı olarak söylüyorlar sanırım.asimile oldukları kesin zaten!e banane o zaman!! |
|
|
direnebildiğin kadar diren we xabzeni koru!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |